Ulrica på Nordala

Här delar jag med mig av vårt liv när jag känner för det 😄 Vi bor i en skånelänga från 1860. Gustaf och jag har oxå Skånes finaste kissekatt Svante och vår fantastiska dotter Nora som är född den 18 oktober 2013. Jag är en tidigare tävlande fitnessatlet som pausar från tävlingar och lägger all fokus på det nya livet med barn och hus. Häng med oss här. ❤️❤️❤️ Ulrica, Gustaf, Nora och katten Svante

Födelsedag!

Publicerad 2013-12-20 23:50:00 i Allmänt

Jag är exakt 30 år idag. 
 


2013 har varit bästa året i mitt liv tror jag. Vi har blivit gravida, väntat barn, rest utomlands, köpt hus, köpt katt, fått barn, renoverat och allt det vardagliga härliga däremellan... 
Just nu sitter jag i sängen med min dotter halvsovandes i famnen, vår fina katt spinner intill mig och Gustaf sover tungt på sin sida av sängen. Diskmaskinen jobbar på högvarv efter kvällens kalas.
 
Det har varit en toppendag, trots en plåt brända lussebullar och för få stolar men jag kan inte annat än känna mig lycklig när hela vårt mysiga hus varit fyllt av vänner och familj. (Gustafs familj, min åker vi till i morgon :) ) 
Uppvaktningen började faktiskt redan innan vi ens stigit upp med frukost på sängen och present av Gustaf sen knackade grannarna på med fint kort och present ! Inte illa! Sen blev det morgonbestyren med lilla prinsessan, bakning och dukning och vips så blev klockan dags för gäster :) 
Lite Marshaller lyste upp i mörkret 
 
Och ljuskronan här inne fick lite dekoration dagen till ära :) 
Jag har fått superfina presenter och är verkligen jättetacksam.  Så generösa !! 
 
Det enda jag kunde sakna idag var snön ... Det är ju trots allt 4 dagar innan julafton och vi vill ju ha det vita guldet utanför stugorna!
 
Jag gjorde förresten julkort med henne och Svante i år. De blev mycket uppskattade :) roligt :) 
 
 
 

 

Vi närmar oss julen, härligt !

Publicerad 2013-12-15 13:30:00 i Allmänt

Och snön hälsade på enbart 1 dag här nere i Skåne :( hoppas den kommer tillbaka snart ! Det blir så ljust och fint :) 
 
Dagarna går i ett här hemma och Nora växer så det knakar i knäna ❤️ 5000 g nu och 55 Cm lång. 8 v gammal i fredags ❤️❤️
 
 
 


Jag har kommit igång bra med träningen nu och är på gym 3-4 ggr/v. Antingen tränar jag på dagen när Nora sover eller på kvällen när Gustaf är hemma med henne. 
Vid några tillfällen har hon även varit hos farmor och farfar. Funkar finfint :) 
 
Här sover hon som en stock på gymmet ❤️ Litet leende ändå :) 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela