Ulrica på Nordala

Här delar jag med mig av vårt liv när jag känner för det 😄 Vi bor i en skånelänga från 1860. Gustaf och jag har oxå Skånes finaste kissekatt Svante och vår fantastiska dotter Nora som är född den 18 oktober 2013. Jag är en tidigare tävlande fitnessatlet som pausar från tävlingar och lägger all fokus på det nya livet med barn och hus. Häng med oss här. ❤️❤️❤️ Ulrica, Gustaf, Nora och katten Svante

Lillkatt i träd.. Mitt i natten!!

Publicerad 2013-08-28 12:39:00 i Allmänt

kattcirkus här igår.. Först tog han sin första mus som han släpade in, levande, och jagade runt överallt i huset. tappade den, bet i den, lekte med den om vartannat och den skrek i högan sky så jag började gråta!! 
Sen tappade han den ordentligt och den sprang in i en springa mellan golv och vägg i vardagsrummet... ( vi saknar ju lister där... ) 
När vi hade gått o lagt oss efter 23 fick han tag på den igen.. samma visa.. runt hela huset i tokskrik.. till sist fick jag ut honom, med musen i munnen, på altanen... 
 
vaknade runt 01 och ville släppa in honom.. Han kom inte när jag ropade... gick runt hela gården i bara underkläderna och gummistövlar.. haha.. hittade honom inte någonstans... blev orolig.. Precis när jag gett upp hörde jag ett minimjau från skogsdungen intill huset på baksidan... hittade honom inte, hörde bara.. IN, hämta jätteficklampan.. 
och dääääär var han... i ett av de högsta träden!!! oförmögen att komma ner och han skrek o skrek... 
Bara in igen, klä på mig, hämta stege och klättra upp.. Inte jättesmart höggravid men det var stora starka grenar att klättra på.. och jag tog mobilen på mig om jag skulle skada mig eller fastna i trädet :/
 
Han var verkligen livrädd och jag hade aldrig kunnat lämna honom där hela natten <3
 
Slutet gått..
Han somnade med mig i sängen sen totalt utmattad. Hela kissen luktade bark och skog.. 
 
Nu i morse när jag såg hur högt trädet var insåg jag att jag inte vågat klättra upp lika lätt i dagsljus! 
 
Fjärilsjakt runt fjärilsbusken är  lugnare och mer trivsamt tycker jag :)
 

Ugglor på modet

Publicerad 2013-08-26 19:10:28 i Allmänt

Har sett lite ugglor överallt i olika inredningssammanhang men har inte direkt fallit för någon förrän idag på Blomsterlandet.. För övrigt har de galet mycket fina saker i den butiken! ska ta en vända dit igen snart. Behöver en burk till Svantes kattmat. Den rosa förpackningen är inte så charmig :)
 
dagens fynd var i alla fall ugglan och två burkar som fick agera blomkrukor. Fåtöljen är oxå på plats. Skulle vilja ha nått fint sidebord att lägga lite tidningar på.. Svante har redan legat in fåtöljen en stund idag medan jag vek tvätt <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Badrummet under uppbyggnad

Publicerad 2013-08-26 10:42:00 i Allmänt

Från rivstart till idag.
Rivning
 
Rörläggaren har gjort sitt hittills. Nytt golv lagt samt isoleroing
Rätta upp väggar, absolut inte ens nära rakt. Väggar från när huset byggdes 1860. Lertegel i innerväggarna.
Alla väggreglar uppe. 100% raka väggar att utgå ifrån :) samt isolerade utterväggar.
En hel del som har hänt.
Alla rör och avlopp på plats, fästen för element samt dörröppning klar.
Även takbjälkar har fått rättas till då de varit avsågade eller skadade.
 
Nu kan man se hur det kommer bli ungefär. Härligt med 2 fönster :) totalt ca 9 kvm.
Planlösning är lite enkelt riitat såhär.. 
 
 
 
 
 
 

Magrutor

Publicerad 2013-08-25 14:37:00 i Allmänt

Hittade lite gamla bilder i mobilen. 
Såhär såg jag ut innan jag blev gravid :)
 
Saknar magrutorna och lättheten ibland men kommer nog sakna bebismagen mer sen när den försvinner... <3
 
 
 
 
 

behöver vila lite..

Publicerad 2013-08-25 14:28:52 i Allmänt

Igår lördag gick dagen i ett.. 
Lite sovmorgon och mys med mannen och katten innan vi gick upp för en sen frukost runt 9.30.
 
Svante har inge problem att ta ut svängarna när det gäller mys! 
 
Frukostfavoriter!
 
 
Lite fix här hemma, gräsklippning och sen iväg till Båstad och köpte en fåtölj till Tvättstuga. bild kommer. 
 
Jobb mellan 13.30- 17.00. hem, lite gräsklipp till sen på med finkläder och lite makeup för kvällens kräftskiva hos Fanny och Kim.
 
Mysigt! mycket mat! gott! Tyvärr var både jag och Gustaf för trötta för att stanna speciellt länge.. Åkte hem strax efter 22.
Lördag slut :)
 
I morse vaknade vi i vanlig ordning av  kattassar i ansiktet... 
Blev en genomstädning av huset med rejäl dammsugning av soffan!.. de där jäkla fröeerna från björkarna kommer ju in överallt!! 
Lite tvätt och ännu mer gräsklippning!! men nu är ALLT klippt, och svettigt var det! tur man bor på landet och kan strutta runt i bara Sportbh och shorts med gravidmagen där emellan :)
 
Nu ska jag vila en stund på soffan och kolla Ridsport EM..
Kl 15.20 åker jag en sväng till Gårdskamepen för ett jobbpass!. 

Pappan till lilla bebis

Publicerad 2013-08-23 21:35:00 i Allmänt

Denna texten skrev jag för mer än ett år sen men hittade den nu när jag bläddrade igenom gamla bloggen.
Jag känner lycka när jag läser och så mycket fint och roligt har hänt sedan dess..

En kärlekshistoria/förklaring

💕När jag flyttade hit till Skåne, 2008 kände jag inte en enda person. Nått halvår senare hade jag skrapat ihop en skaplig skara vänner och var på en överraskningsfest för en kille från gymmet. (ja, nästan alla dessa nyvunna vänner var från gymmet.)

En massa gymfolk på festen i alla fall och jag kände ingen. Jag pratade för första gången med Gustaf där, vad jag minns, han kanske har en annan story :P.I vilket fall, hade jag då ingen aning om att han senare skulle bli min bästa vän och livskamrat. Kunde faktiskt inte ens tänka mig tanken.. han var hyfsat klumpig verbalt och hade en attityd som verkade aningen överlägsen.. Ha ha.. 


Vi har umgåtts lite nu och då sedan dess och jag var ett tag tillsammans med en av hans vänner.. Det var, utan att gå in på detaljer, ett ganska destruktivt förhållande och Gustaf blev den som jag anförtrodde mig till eftersom han var den som oxå kände till mest om vårt förhållande och dess problematik.. (En hel del Ben & Jerry glass och sönderbölade filmer i hans soffa)

När det slutligen tog slut mellan mig och den andra killen hade jag en jobbig tid och strul med att hitta boende osv.. detta är inte så länge sen alltså, utan förra våren/tidig sommar. Gustaf fanns åter igen där som stöd och vi umgicks lite då och då.. gjorde typ vardagliga saker.. käkade ihop eller bara kollade nån film. hans vänner var ofta där samtidigt och det ändes skönt att bara slappa oh tänka på annat. .. efter ett tag och när jag kom på mig själv med att tänka på honom då och då, vid alla möjliga tillfällen så blev jag lite osäker på mina känslor.. eller rättare sagt "om det fanns känslor" .. varför tänker jag på honom nu?

Jag hade precis kommit in i känslan av hur skönt det kan vara att leva som singel och jag hade tusen saker att sysselsätta mig med så jag slutade höra av mig till honom ett tag. Jag var iväg en massa med MM sports, tävlingar och Sthlms gänget mm..

Nån dag när jag var hemma vid ett tillfälle mellan allt resande, fick jag ett mess från Gustaf med texten : ”lever du och så eller?”.. hmm.. blev lite fundersam.. tänkte han på mig nu och saknade att jag hörde av mig?..

Efter min tävling SM Athletic Fitness, så ”levde jag livet” lite. Blev en del festande och varje gång jag blev onykter, trots att jag bad mina vänner hindra mig, så ringde jag Gustaf.. Ville bara snacka lite o så.. hmm.. ”ärliga fyllehundar”, ni vet.. jag ville i alla fall inte erkänna för mig själv att jag kände mer än vänskap.

När jag var hemma i Ronneby berättade jag lite snabbt om situationen för en nära vän,, Hon bara kolla på mig och sa.. "Vem försöker du lura? .. hela du vill ju bara ha denna killen.. om han är din bästa killkompis.. so what.. satsa.. annars ångrar du dig! lovar! kärlek kan växa ur vänskap.." ( jag tyckte hon verkade lite knäpp men funderade på saken)

hmm.. det var ju detta oxå att jag vatt ihop med hans vän. lite oskrivna regler att man inte dejtar exs flickvänner.. Det vet ju alla.

När jag satt i bilen hem mot Skåne skrev jag ändå ett mess till honom och frågade om vi kunde ses .. när jag tryckte ”send” ändrade jag mig men det var för sent.. Han svarade kort, ja, när?, (som killar gör i sms.)

Dagen efter kom jag dit och skulle ses över en film.. vi ligger i var sin ände av den stora soffan, som alltid..

Jag flyttade närmre efter hand , lite då och då..  ändrar position i soffan.. Fjortisstämning !(uppstår i alla fall i mitt huvud..) jag kände mig blyg och osäker.. ville röra honom men vågade inte.. vi är ju vänner!! tänk om han blir arg och frågar vad jag håller på med.. jag rörde honom inte. var bara nära..

jag var nervös minns jag  och ville berätta vad jag kännde.. därför jag kom dit ju!

Ironiskt nog är var jag dessutom väldigt förkyld och höll på att tappa rösten så när jag äntligen, in i halva filmen, tar mod till mig och överraskar mig själv med att säga : Du, jag skulle ju säga en sak till dig, så hördes jag knappt i min heshet…haha,  jag kunde knappt prata och jag hade ju så mycket att säga.. Han svarade snabbt "jaha.. vaddå då?" nonchalant ton, typisk honom har jag lärt mig nu <3

Mitt hjärta dunkade och blodet rusade här ( jag minns detta som igår),, och jag viskade fram – Jag vet att vi är vänner men jag känner mer för dig. . . ......

Tystnaden...... här efter känns som minuter… jag ångrade att jag sa något, förbereder mig på att han ska be mig gå och jag ville helst sjunka genom soffan ner i källaren…

Han gav mig sen ett svar tillbaka som fick mitt hjärta slå frivolter.. jag dööör… han kände likadant.. HUR, hur.. kunde det bli såhär.. och varför..

Vi pratde om det ett tag och delgav våra tankar och känslor.. jag kännde mig helt upprymd.. fjortiskänsla från skolan igen .. haha.

vi kollar klart filmen.. ligger nära varann men åt olika håll i soffan.. Vi rör fortfarande inte varann mer än mina fingar i hans hår. När filmen slutde blev jag helt stel och visste inte vad jag skulle göra.... Gustaf vände sig om gav mig tidernas bästa kyss.. herreg*d… vad händer.. ?

Eftersom det var ganska sent och jobb dagen efter var det snabbt dags att åka hem. Fick en  enorm kram och den varade länge.. kändes konstigt. fram till denna dagen har vi aldrig kramat varann.. inte ens en grattiskram på födelsedagen..

När jag åkte hem i bilen vill jag bara vända men gjorde det inte.. jag körde hem, fattade inte vad som hänt, gick och la mig och vaknade nästa morgon lika lycklig,förvirrad och oförstående..

Helgen efter är vi på fest hos en gemensam vän. Jag följde med Gustaf hem och sedan den dagen har vi hängt ihop varje dag med några få reseundantag..

Har inte tvivlat en sekund. Aldrig känt mig otrygg eller otillräcklig eller ensam.. Han är konstigt nog precis den killen jag alltid önskat träffa men det tog mig ca 3 år att förstå. "vi var ju bara vänner"

Vi har lärt känna varandra på nya sätt men han är fortfarande min bästa vän och det gör vår kärlek enormt mycket djupare och ärligare än jag tidigare anat.. Han stöttar mig i allt och är ärlig är jag gör fel eller tokigsa beslut.

Nu, i skrivande stund, är han på Cypern med sina vänner.. och jag saknar honom så mycket..

Jag är så lyckligt lottad som lever med en så fin människa. Han tar fram de bästa sidorna hos mig och även att jag varit deppig då och då, som alla andra, så får han mig att le och skratta varje dag. Han är alltid sig själv, säger vad han tycker och ger mig tveklöst, den trygghet och uppskattning som jag önskar alla i förhållande skulle känna .

 

Ja, det där skrev jag ju för ett tag sen men känner precis likadant och när han nu dessutom ska bli pappa till bebis i magen kan det inte kännas mer rätt!! <3 <3

Mina Loppisfynd

Publicerad 2013-08-23 13:30:00 i Allmänt

 
 
Strykjärn 20 kr- skattkammaren
Burkar 15 kr, 5kr- Vejby Loppis
Beiga Krukor 1 kr/st Skattkammaren
Köksblandare Classic 200 kr -Fyndhuset
Pottskåp 200 kr - Fyndhuset
Köksskålar, Brödform, Pajform 5 kr/st -Skattkammaren
Barnkrukor hela paketet 20 kr - Vejby Loppis
Dock använde jag bar 2 av dem tills vidare .. Söta! men de var ordentligt skitiga!! fick gno rejält med tvättsvampen..
 
Nu är jag på jakt efter en passande fåtölj och sidebord till Tvättstugan
 

Rutigt och Randigt.. Från Båstad till Grevie

Publicerad 2013-08-23 13:11:00 i Allmänt

Igår var Fanny och jag ute på Loppisrunda!
KUL!! 
Perfekt att ha med någon likasinnad som går o glor på allt som andra lämnat efter sig..
Vi hade en klar rutt utformad efter öppettider:)
1. Second Chance 4 Life Ängelholm
2. Vejby IF Loppis, Vejbystrand (Ängelholm)
3. Rutigt och randigt, Grevie (Båstad)
4. Varuförmedlingen, Ängelholm
5. Skattkammaren, Villan, Ängelholm
6. Fyndhuset, Ängelholm..
 
Finns fler loppisar men vi nöjde oss med dessa :) 
 
Rutigt och randigt! underbar lokal
Tog lite bilder utanför på lastbryggan
 
 
 
 
 

Fotade faktiskt lilla magen idag

Publicerad 2013-08-22 11:17:00 i Allmänt

Efter lite tjat från en person.. Hittills har jag gått upp 7 kg. väger 62 kg nu( 162 cm lång) vilket är min absolut högsta vikt någonsin! inte så konstigt heller...
är i vecka 32 så det är inte jättelångt kvar! 
Spännande känsla! Beställde barnvagen igår och strosade runt i butiken efteråt.. My gooood vad mycket småsaker som behövs oxå! tur jag har min checklista.. 
 
v 24
 idag, v 32
 
 
 
 
 
 
 

Laundry

Publicerad 2013-08-19 20:00:09 i Allmänt

Nu saknas bara dekorationen.. ut o leta på loppis ;)
 
 
Fjäril på fönstergallret (fotad utan makro..)
Betyder lycka har jag hört! Finns massor här hos oss 
 
 

baby stuff

Publicerad 2013-08-18 12:15:00 i Allmänt

Betar av listan på allt som behövs till den lilla <3
 
Idag beställde jag babyskydd. 
8 veckor kvar men vill vara i god tid. Räknar med leveranstid och den kan ju faktiskt komma ut tidigare om den får för sig det :)
 
Kollade på denna stolen i butiken och personalen rekommenderade den.. synd för dem att den är 1000 :- billigare på nätet!! dessutom fraktfri..  bra för mig :)
 
 

Rätt stämning

Publicerad 2013-08-17 21:32:00 i Allmänt

Tända ljus är aldrig fel!
För någon vecka sedan fick jag upp ljuskronan.. Nu när det börjar bli mörkt på kvällarna är den riktigt mysig att tända den.
Fotomodellen är med. Får egentligen inte vara på bordet men tyckte han satt så fint i ljusskenet.
Gääääääsp..
De fina blommorna fick vi av rasmus och Jasmine som var på besök igår kväll..
 
Dagen har varit lite osammanhängande och jag vet inte riktigt vart timmarna tog vägen. 
Sov lääääänge! vet inte hur det gick till. brukar vakna av katten, hunger eller toabehov men inget av det förrän kl 9.15! Låg kvar i sängen till strax innan kl 10. Lördag ju!
Sen vart det en sväg inom återvinningsgården som är nyöppnad efetr renovering! snyggt och prydligt var där och dom hade även öppnat en loppis!! Whhiee. in o kika där sen i veckan. Jag som surat för att folk slänger för mycket. hoppas de lämnar in där istället.
 
Efter frukost åkte vi till Helsingborg för lite ärenden samt kolla ännu en gång på barnvagn. Denna gång var Gustaf med så han fick tycka till. :) Blir en Baby Jogger City Elite :) Beställa den i veckan. 
 
In på willys och veckohandla, packa upp hemma och sen slumrade jag och Svante på soffan en stund medans stackars Gustaf jobbade vidare i badrummet. Vi vart inte till nån hjälp där idag ändå.
snart ligger golvet :)
 
 
Runt 17 tiden kom Fanny och Kim och vi tjejer gjorde lite fika till oss allihop samt Gustafs föräldrar :) Hallon/blåbärspaj. Gott gott!
Nu ska vi slappa lite i soffan innan det är läggdags igen. 
 
 
 
 

Ulrica Vs Gräsmattan 1-0

Publicerad 2013-08-15 13:46:00 i Allmänt

Äntligen!! 
Slutade det regna och solen tittar fram! riktigt skönt ute.. Efter regn kommer ju solsken brukar vi ju höra .) 
 
 
 
Jag kunde ta min vän gräsklipparen i hand en stund.. eller stund.. nästan precis 2 timmar.. och ändå slarvade jag lite med klippningen borta vid gamla trädallén.. Fint vart det i alla fall och nu kan jag stryka det från min "to do - list"
 
Svante följde glatt med mig ut tidigare men stck snabbare än en vessla när jag drog igång klipparen.. den och dammsugaren är hans hatobjekt!
Hittade honom inte när jag var klar.. förrän jag gick in.. han sov som ett barn i vår säng och vaknade knappt när jag lyfte upp honom.. sötis.. sov vidare i min famn.. <3
 
 
 
 

Fin present

Publicerad 2013-08-13 21:37:00 i Allmänt

Moster Anette på besök större delen av dagen!
Fick sitta inne hela dagen då vädret varit bedrövligt!!
Regn, storm och stundtals åska!!
Inget gräsklippaväder precis som jag hade önskat..

Fick fin inflyttningspresent och vi ägde faktiskt ingen äggklocka!
Passar perfekt.

Vilohelg

Publicerad 2013-08-12 12:25:00 i Allmänt

I fredags lukade jag klart grusplanen som är enorm! sen åkte vi till Willys för veckohandling..
Tog en bild på toa :) glömde dock brösta upp mig och pluta med läpparna som alla brudar annars gör på sina egobilder :) ser inte ut som v31 med tröja på !
 
 
Kvällen blev lugn med grillning. Gustafs vän Simon kom på besök :)
 
 
I lördags morse körde vi först till återvinningen igen med 2 släp samt köpte frukostbullar.
 
Sen jobbade jag några timmar på Gårdskampen, dvs 5 st och det gjorde hemskt ont i mina fötter efter att inte ha suttit ner en enda sekund av de timmarna..
Så, resten av helgen blev bara vila.
Tok-katten är alltid med :) han har en ON/OFF knapp. ON= 100% lek och bus OFF= 100 %mys och kel..
Här är han OFF 
 
Gjorde egen pizza på kvällen samt myste i både soffan och sängen däremellan... 
Badrummet är ju helt utrivet nu och igår räknade vi på material som behövs och det kommer införskaffas idag.
 
Gustaf som först jobbar heltid som snickare och sen kommit direkt hem och rivit till runt 21 varje kväll kände sig hyfsat trött i kroppen och behövde lite längre vila. 
 
Igår tog vi sovmorgon till 9 tror jag innan vi slövaknade, åt frukost och sen körde till Ikea och köpte bänkskåp till tvättstugan som ska bli klar idag :)
Eftersom regnet öste ner halva dagen kunde jag inte klippa gräset som jag tänkt och eftersom mina fötter dessutom vart så ömma slappade vi mest i soffan denna dag oxå med undantag från lite städning som hör till söndagar :)
 
Eldade i kaminen igår kväll oxå.. mys!
 
 
NU ska jag iväg en snabbis och kolla på barnvagn med Ilse :)
 
 
 
 
 
 

Allt borta!

Publicerad 2013-08-11 08:42:06 i Allmänt

Nu har vi rivit ut allt från badrummet!
Tappat räkningen på hur många släp vi har kört bort till tippen men nu ska det snart börja byggas !
Tyvärr kunde man inte ha de plattorna som jag valt i badrum då de är obehandlad betong, så jag får tyvärr leta vidare. Blir kanske rutigt vitt/grönt eller vitt/blått i stället.


Jag blir arg för att folk slänger fina saker!

Publicerad 2013-08-09 08:53:58 i Allmänt

Vi konsumerar på tok för mycket kan jag tycka och många ggr är vi/folk för lata för att sälja eller ge bort saker som det absolut inte är något fel på!
Nu när jag varit på återvinningen 4 ggr denna vecka har jag sett supersnygga (gröna) pinnstolar, en brudkista, 2 sänggavlar, ett stort klädskåp, en kökssoffa, lampor mm mm som folk slängt och som jag absolut skulle vilja ha! MEN! man får inte ta något från containrarna tyvärr.. såå fina saker...
 
Gustaf ville även slänga hans gamla byrå från när han var liten men då var LoppisUlrica där och tog vara på den. Lagade lådor ocm målad! fungerar nu som Sängkläderförvaring i lillrummet.. Han tyckte den blev jättefin :)
 
 
 
Målade även en gammal brun spegel.
 
 
 
 
 
 

Barnrummet snart klart!

Publicerad 2013-08-09 08:42:00 i Allmänt

När Guastaf rivit badrum har jag slipat, spacklat, målat om och fixat lister i golv och tak i bebisrum så nu är det bara inredningen som saknas!
 
 
 
 
 
 
 
Självklart har jag sällskap heeela tiden!!
 Grön "Brunte" från Village, passade bra i fönstret. Svag för gröna prylar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

06.58 utanför återvinningsgården likt folk utanför systemet!

Publicerad 2013-08-09 08:17:00 i Allmänt

Vi har ju rivit ut badrummet nu! 
OJ!! vilket projekt! 
Igår slängde vi 2 släp med rivningsmaterial från väggar, golv och tak och nu i morse stod vi utanför grindarna och väntade på öppning. 
Tack! för att NSR är placerat 1 km från oss. Nästan grannar! hade tagit mycket tråkig tid om man skulle behöva köra längre. 
 
Lite bilder hittills av detta "lilla projektet" som önskas vara klart innan bebis kommer om ca 10 veckor.. 
 
 
 
 
 
Det blir ca 4 kvm större sen då vi tar en del av hallen och trapphuset upp till övervningen
 
 
Vänster in i badrummet, tvättmaskinerna kommer inte tillbaka in hit sen eftersom vi gjort en ny tvättstuga, vilket skapar betydligt mer plats.
 
 
Här kommer stå ett bakar på lejontassar.. så man kan ligga i badet och spana på utsiket utanför.. kan ni se det framför er :p
Synd att man inte får ha tegelvägg i badrum, ganska snyggt.
 
 
Som sagt! kommer ta många veckor då det är mycket som behöver riktas upp och alla avlopp kommer dras om. Huset är trots allt byggt 1860 och dessa väggarna är sedan dess..
Vi har ett tillfällig halvcharmigt badrum ute i pannrummet för tillfället och jag är förvånad över hur trivsamt det trots allt blev trots att det gjordes på 2 timmar typ! snabb rörmokare och jag fick dåligt samvete för att jag inte hade någon mat o bjuda honom på :(
Får bjuda på mat när han kommer o fixar badrummet sen :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nordala

Publicerad 2013-08-04 22:43:00 i Allmänt


Idag har jag börjat med barnrummet... Latex i hörnen funkar bättre än spackel.
 
Spacklat det som behövdes så i morgon ska jag måla tak och väggar.
 
För övrigt en varm, lugn och mysig dag :)
 
Sov ganska länge, gick upp runt halv 9. Mys med katten på verandan till god frukost. Bara morgontidningen som saknades.. Inte riktigt samma att läsa nyeter på Iphonen.. 
 
 
Gustaf köpte en hängmatta idag. ser minst sagt mysigt ut i dungen av körsbärsträd.. tror jag ska låna den en stund i morgon :)
 
 
Ikväll har vi även haft Gustafs föräldrar och syster på besök. Blåbärspaj och kubbspel.. grabbarna vann med 3-0 . grr..
 
 
 
Svante fick rage på klossarna lite då och då.. Han har verkligen varit tokaktiv idag <3
 
 
 
 
Mysig kvällssol som de flesta kvällar :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familj, strand och värmerekord

Publicerad 2013-08-03 22:04:00 i Allmänt

Åkte till Ronneby i onsdags och hälsade på min familj. 
Jobbigare än någonsin att lämna hemmet men väl på vägen kändes det såklart jättebra. Ganska lugna dagar och jag stannade till fredag. Blev inte så mycket fotande men jag tog en söt bild av syrrans grisar :)
 
 
Fick sötaste bilden av Gustaf i torsdags morse. Han tog den när han åkte till jobbet och Svante ville följa med.. 
 
Jag kom hem strax efter kl 13 i fredags och satte direkt igång med diverse fix här hemma. Sen vart det syrrans tur att hälsa på oss så dom kom strax efter med hela familjen .. :)
Mysigt med barn här i huset !
Arvid kände sig tyvärr lite dålig och gick o la sig tidigt.. visade sig idag att han nog fått vattkoppor stackarn!
 
Wilma roade sig med film 
 
 
och vi andra satt ute tills mörkret passerat. 
 
 Behöver en eldkorg! grillen fick duga.  
 
Jag hade sjukt svårt att sova inatt och vaknade runt kl 03.00 var vaken sen dess!! slumrade lite kort men kunde inte somna ordentligt.. sjukt frustrerande. Kändes som jag bara räknade ner tiden till alla andra skulle vakna så jag kunde göra frukost..
Såklart gick tiden med hjälp av mobilen och lite bokläsning. 
Frukost blev det och kort efter åkte vi till stranden här i Ängelholm. Havsbaden.
 
 
Sjuukt kallt i vattnet men årets första dopp i svenskt vatten vart ändå riktigt skönt!! Trodde faktiskt inte jag skulle komma iväg till stranden alls i år.. 
Gustaf tycker min mage ser ut lite som en seriefigurs :p.. men han säger det klart med kärlek..
 
På semestern vid midsommar såg jag ut såhär men magen har växt till nästan dubbla sedan dess.  
 
 
I morgon börjar vi v30 så det närmar sig med stormsteg!! Tänkte köpa barnvagn nu i veckan och kanske fixa i ordning babyrummet. :) Overkligt nära när jag tänker efter.. minns när jag kollade på den där stickan första gången och satte hjärtat i halsgropen:)
Texten "gravid" var overklig! Nu känns allting overkligt.. vi ska bli mamma och pappa!? föräldrar.. 
Tills dess har vi ju vår tigerbebis här hemma som håller oss sysselsatta :) 
 
 
Nu i em har vi pysslat lite här hemma. planterat lite blommor, tvättat, städat, bytt sängkläder, klippt gräs mm. Knappt man valat vara ute då vi haft värmerekord typ 31`C ..! Härligt med stenhus som håller svalka. 
Nu i kväll har vi bytt ut det vita solseglet på verandan till 2 nya, beiga i lite kraftigare material. Finns att köpa på Granngården för 399 :- styck men jag köpte på Jem&Fix för 169 :-/st... Liiite skillnad.. exakt samma?!
 
Nu är det natti natti för mig. Sov ju som sagt inte så mycket i natt!
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela